Nagyvilág

„Csoda, hogy életben vagyok” – nyilatkozta a liverpooli merényletet túlélő taxisofőr

EyePress News / EyePress / AFP
EyePress News / EyePress / AFP
Most szólalt meg először a történtek óta.

Mi is beszámoltunk róla, hogy múlt hétvégén robbantásos merénylet történt egy taxiban egy liverpooli kórház előtt, amelyben végül csak az elkövető halt meg. A taxisofőr, David Perry, túlélte a robbanást, kisebb sérülésekkel ki tudott menekülni az autóból. Az eset után kórházban ápolták.

Perry most, egy héttel a történtek után szólalt meg először nyilvánosan, egy rendőrségen keresztül kiadott közleményben köszönte meg mindenkinek a jókívánságokat és a sok segítséget, amit az elmúlt egy hétben kapott.

Úgy érzem, kész csoda, hogy életben vagyok, és hálát adok azért, hogy senki más nem sérült meg a szörnyű tett során. Most egy kis időre lesz szükségem, hogy feldolgozzam a történteket és a fizikai és mentális felépülésemre koncentráljak

 írta Perry, aki arra kért mindenkit, hogy maradjanak kedvesek és éberek. A nyomozás még zajlik a merénylő motivációjával és pontos céljaival kapcsolatban, de azt a rendőrség már közzétette, hogy egy házilag készített robbanószerkezetről volt szó, amely sokkal súlyosabb károkat is okozhatott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik