Nagyvilág

Elege lett a mozialkalmazottnak a nézőtéren szeretkező párokból

Ghislain & Marie David de Lossy / Getty Images
Ghislain & Marie David de Lossy / Getty Images
Sokkal több a moziban szexelő pár, mint gondolnánk. Mind azt hiszik, titokban marad, amit csinálnak, de nem is tévedhetnének nagyobbat – állítja egy TikTokra feltöltött videóban egy moziban dolgozó fiatal nő.

Egy moziban dolgozó fiatal nő azt állítja, folyton el kell kapnia a fejét a mozitermekben működő biztonsági kamerák képeiről, az egymásba feledkező párok miatt – írja a Sun című brit bulvárlap.

Nem véletlen, hogy a mozi a feltalálása ót a fiatal párok egyik kedvenc randihelye: a sötétben sokan engednek meg maguknak olyasmit is, amit egyébként nem. Csakhogy, amint az a „no1headache” felhasználónevű tiktokker közel hárommilliós nézettségű videójából kiderül, mozik alkalmazottai mindent látnak.

@.no1headache we see everything! #foryoupage ♬ Originalton - Mia

A fiatal nő a hozzászólások között azt is elárulja, hogy biztonsági okokból éjjellátó szemüvegekkel is fel vannak szerelve, vagyis ugyanúgy látják, hogy mi zajlik a termekben, amikor el vannak sötétítve, mint amikor fel vannak kapcsolva a lámpák.

A legtöbb kommentelőt nem is az döbbentette meg, hogy az alkalmazottak mindent látnak az mozis szexből, hanem az, hogy ezek azt is pontosan látják, amikor valaki otthonról becsempészett enni-. és innivalót fogyaszt a film alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik