Nagyvilág

Emberöléssel vádolják a német villanyszerelőt, aki a konyhájában kasztrált férfiakat

Súlyos adósságai miatt vállalta szado-mazochista szexuális szolgáltatások nyújtását egy 66 éves német férfi. Később szintet lépett, és operációkat is végzett a konyhaasztalán. Miután az egyik kliense meghalt, emberölés vádjával állították bíróság elé.

Tagadja az emberölés vádját, az a 66 éves német villanyszerelő, aki a konyhájában végzett sebészeti beavatkozásokat férfiakon – írja a német sajtóra hivatkozva az ABC.

A München melletti Markt Schwabenben élő férfi évekkel ezelőtt kezdett el szado-mazochista szexuális szolgáltatásokat nyújtani, hogy a bevételből rendezni tudja az adósságait. Az ügyfelei erre specializálódott internetes oldalakon találták meg. A férfi 2018 júliusától csonkításokat is vállalt. A vallomása szerint 2020 márciuság nyolc férfit kasztrált, vagy amputált részlegesen a konyhaasztalán. Az ügyfeleinek azt mondta képzett sebész.

A villanyszerelő egyik ügyfele napokkal az után halt meg, hogy a férfi elvégzett rajta egy beavatkozást. A rendőrök a holttestet a halál beállta után három héttel, egy dobozban találták meg. A férfi a csonkításokat elismerte, de az emberölés vádját tagadja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik