Nagyvilág

Az FBI elfogatóparancsot adott ki Gabby Petito vőlegénye ellen

(Photo by EyePress News / EyePress via AFP)
(Photo by EyePress News / EyePress via AFP)

Elfogatóparancsot adtak ki Gabby Petito vőlegénye ellen, pár nappal azután, hogy a nő holttestét megtalálták egy wyomingi nemzeti parkban – írja a BBC. A vád szerint Brian Laundrie augusztus 30. és szeptember 1. között egy olyan bankkártyát használt, ami nem az övé volt. A rendőrök a férfit egy 24 ezer hektáros floridai természetvédelmi területen keresik, a családja állítása szerint utoljára szeptember 24-én látták a férfit.

A rendőrség kutyákat, drónokat és terepjárókat használ a kereséshez, ami nem egyszerű művelet a mocsaras terepen. A hét elején a nyomozók házkutatást tartottak a férfi házánál. Michael Schneider, az FBI különleges ügynöke azt mondta, hogy bár ez az elfogatóparancs lehetővé teszi, hogy letartóztassák Laundriet, az FBI továbbra is vizsgálja az eset körülményeit.

Kapcsolódó
Álomutazásra indult vőlegényével, majd holtan találták a 22 éves „furgonos lányt”, akit egész Amerika keresett
Úgy tűnt, Gabby Petito élete legboldogabb nyarát tölti a vőlegényével. Aztán a fiatal lánynak váratlanul nyoma veszett.

A Foxnews információi szerint két nő is azt állítja, hogy két nappal Petito eltűnése után felvették a stoppoló férfit. Egyikük arról számolt be, hogy Laundriet út közben megkérték, hogy szálljon ki a kocsiból, miután a férfi „kiborult” valami miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik