Nagyvilág

Tűzharcban fogták el a pécsi drogbárót

Illusztráció: MTI / AP / Montenegrói rendõrség
Illusztráció: MTI / AP / Montenegrói rendõrség
A Blikk szerint a bűnözőt egy montenegrói kórházban ápolják.

A TOP körözöttek közé sorolt magyar bűnözőt akciófilmbe illő körülmények között fogták el, a Blikk úgy tudja, droggal próbált üzletelni Montenegróban is, mielőtt a nyomozók rajtaütöttek, és tűzpárbaj után elfogták. A lap szerint kórházban ápolják. Ügyvédje is értesült elfogásáról. Lichy József reméli, hamarosan tud vele beszélni, és tisztábban lát ebben az ügyben.

Mivel az alvilágban „Találékony Igorként” emlegetett férfi elfogásával egy napon foglaltak foglaltak le egy marihuána-szállítmányt, a montenegrói rendőrök azt is vizsgálják, lehet-e köze ehhez. Azt még nem tudni, mostani elfogása után kiadják-e Magyarországnak, és ha igen, mikor. A 33 éves férfi korábban Szabadkára menekült, ott is próbálták elfogni, sikertelenül.

Kapcsolódó
Újra meglépett a rendőrök elől a pécsi drogbáró
Az egyik legkeresettebb bűnözőnek számító Grubacs Igorra ezúttal Szabadkán próbáltak lecsapni.

A horvát származású, de régóta Pécsen élő Grubacs Igor ellen több eljárás is folyik, egyszer egy OTP-automatát próbált kirabolni, míg  máskor egy Tolna megyei vállalkozó feleségét csábította el és forgatta ki minden pénzéből.

A legkeresettebb bűnözők közé azt követően került, hogy január 29-én Budapesten, egy XIII. kerületi társasház mélygarázsában két drogkereskedőnél 22 kiló marihuánát, rengeteg pénzt és fegyvert találtak a rendőrök. A drogügyletet ő szervezte, de a rendőrök érkezésekor elmenekült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik