Belföld

Újra meglépett a rendőrök elől a pécsi drogbáró

Police.hu
Police.hu

A Blikk információja szerint ismét egy hajszálnyira volt a magyar rendőrség attól, hogy elkapja a legkeresettebb bűnözők toplistáján szereplő Grubacs Igort, aki azonban pár órával a tervezett rajtaütés előtt felszívódott.

A színes bűnözői pályafutást maga mögött tudó, horvát származású, de régóta Pécsen élő férfi ellen több ügy miatt folyik már bírósági eljárás, egyszer egy OTP-automatát próbált kirabolni, máskor egy Tolna megyei vállalkozó feleségét csábította el és forgatta ki minden pénzéből. Élete nagy üzletét azonban nem sikerült nyélbe ütnie, mert a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai januárban egy negyedmillió forintos drogügylet közben lecsaptak a bandájára egy XIII. kerületi mélygarázsban. Grubacs távolabbról, egy BMW-ből figyelte, ahogy a kábítószer gazdát cserélt volna, a rendőrök érkezésekor azonban kereket oldott, és hiába üldözték nagy erőkkel, nem sikerült elkapniuk.

A 33 éves férfi Szabadkára menekült, itt próbáltak most újra elfogni a rendőrök, sikertelenül. A Blikk értesülése szerint a lakásban egy másik férfi is tartózkodott, őt őrizetbe vették és hazahozták Magyarországra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik