Nagyvilág

Székely medveürüléket árulnak, konzervben

Transindex / Facebook
Transindex / Facebook
Medve Trutyi néven lehet rendelni.

A Csíki Sörmanufaktúra dobta piacra konzervben a barnamedve ürüléket, „eredeti székely” termékként – írja a Bors. A csomagolás szerint a beltartalom emberi fogyasztásra nem alkalmas, minden más célra igen.

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tartandó, és használat előt szétmákátyolandó.

A Borsnak Lénárd András, a Csíki Sörmanufaktúra többségi tulajdonosa azt mondta, nem volt benne a kreatív csapatban, amely megálmodta a konzervet, de garantálja, az azt tartalmazza, amit ráírtak. A medvetrutyit speciálisan erre kiképzett kollégái gyűjtötték össze, megfelelő veszélyességi pótlékért.

A cég tudatta, az Eredeti Székely Medve Trutyi 3450 forintért, kizárólag e-mailben rendelhető. Az eladásból befolyt összeget a medveproblémák megoldására, az erdélyi Medve Jóléti Programra fordítják. A konzervet a cég már elküldte „tesztelésre” a Transindex szerkesztőségének, amiért a portál korábban bírálta a termékeit.

Kapcsolódó
Lénárd András: Elég sok bicskám van. S elég sok történetem
Nem pofozkodik, csak kevesebbet teorizál. Nagyinterjú a Csíki Sör tulajával, aki egyúttal: építési vállalkozó, nyúltenyésztő, viperafarmer, dróngyáros, kriptovaluta-tulajdonos, valamint patakokra vízerőműveket emel, és határon túliként üzletet épít a halálon túli üzenetekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik