Nagyvilág koronavírus

Arató András is kórházban volt koronavírus miatt, a végrendeletét is megírta

Hide the Pain Harold / Facebook
Hide the Pain Harold / Facebook

A Hide The Pain Heroldként híressé vált Arató András március 8-án kapta meg az első oltását, ám túl korán kezdett el „nyugodtabb tudattal jönni-menni a városban”, mert tíz nappal később kezdte rosszul érezni magát, fulladt, étvágytalan és fáradékony lett. A Blikknek elmondta:

Az elvégzett gyorsteszt pozitív lett, magas, csillapíthatatlan lázam lett. Mivel csak néhány lépésre lakom az Uzsoki utcai kórháztól, átsétáltam a sürgősségire. Átéreztem a helyzet komolyságát, indulás előtt megírtam a végrendeletemet, és közben felhívtam ismerőseimet, hogy imádkozzanak értem.

A kórházban Aratónál kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg, oxigént és infúziót kapott, elmondása szerint borzasztóan érezte magát.

Húsvétra végül kiengedték a kórházból, egy hete otthon van, de azt érzi, lassabb lett a gondolkodása, illetve sokkal fáradékonyabb.

Még hosszú utókezelés vár rám, de talán segíthetek azzal a hasonló helyzetben lévőknek, hogy elmesélem a történetemet, és megmutatom, hogy van kiút ebből a betegségből

– mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik