Nagyvilág europoli

Salvini élő adásban jött rá, hogy ha Orbánnal tart sajtótájékoztatót, nincsenek kérdések

Attila KISBENEDEK / AFP
Attila KISBENEDEK / AFP

Már írtunk Orbán Viktor, Matteo Salvini és Mateusz Morawieczki mai sajtótájékoztatójáról, ahol igazából semmit nem jelentettek be.

A 444 viszont kirakott egy rövid videót a sajtótájékoztató végéről, amikor Matteo Salvini, miután mindenki befejezte, visszateszi a fülére a fordítógépet, hogy válaszolhasson a kérdésekre. Ezután Orbán jelez neki, hogy nem kell fáradnia, nem lesznek kérdések, a sajtót ugyanis nem hívták meg az eseményre. Salvini elköszön és fotózkodik.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik