Nagyvilág

Halálos gázolás után lincshangulat Bukarestben

Digi 24 / Facebook
Digi 24 / Facebook
Egy nő ittas férje helyett vezetett. A tragédia után az áldozatok rokonai agyba-főbe verték mindkettőjüket.

A tragédia szombaton történt. A sofőr elvesztette uralmát kocsija fölött, oszlopnak, kerítésnek hajtott, elütött két embert, egy 6 éves kislányt, és egy 21 éves nőt (az első hírek még arról szóltak, hogy az idősebb áldozat 14 éves volt). Kórházba vitték őket, de életüket már  nem tudták megmenteni – írta a Krónika.

A baleset után lincshangulat alakult ki, a sofőrt és utasát többen – vélhetően az áldozatok rokonai – durván bántalmazták, őket is kórházba kellett vinni. Kiderült, az autót egy 57 éves nő vezette, aki sokkos állapotba került a bántalmazás miatt. Az asszony ittas férje helyett ült volán mögé. A rendőröknek azt mondta, csak ritkán vezet, és az automataváltós autón összetévesztette a fék- és a gázpedált.

Az ügyészség szóvivője azt mondta, a nőt nem vették őrizetbe, nem helyezték felügyelet alá, mert nagyon súlyos sérüléseket szennvedett, rengeteg ütést kapott, az arcán is. Az egyelőre nem árulták el, milyen eljárás indult a vétkes sofőrt és férjét bántalmazó hozzátartozókkal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik