Nagyvilág

A brüsszeli orgia szervezője szerint korábban gyakran fordultak meg nála magyar politikusok

Google
Google

A 444.hu is megszólaltatta a 29 éves doktori hallgató David Manzheley-t, azt a férfit, akinek a brüsszeli belvárosi lakásában múlt pénteken a Fidesz-alapító Szájer József részvételével a gyülekezési szabályokat megsértő szexbulit tartottak. A szervező a lapnak arról beszélt, hogy szexelt közben, majd a rendőrökkel volt elfoglalva, így nem látta a saját szemével Szájer József menekülését.

Manzheley elmondta: óriási volt a kavarodás, miután az egyenruhások az orgia kellős közepén árasztották el a lakást és kezdték igazoltatni a meztelen jelenlévőket. Miután elmentek a rendőrök és összepakolt, egy idegen ruhát sem talált a lakásban, ezért feltételezi, hogy a lelépő Szájer vagy a kezében, vagy gyorsan magára kapkodva, de valahogy maga vihette el a ruháit. Arról is beszélt, hogy ez alkalommal nem volt más magyar vendége,

de korábban rendszeresen fordultak meg magyar politikusok az általa szervezett tömeges szexeseményeken, olyanok, akik otthon nem vállalhatják a szexuális irányultságukat.

A férfi reagált arra, hogy az európai sajtóban elkezdett keringeni egy link egy lengyelországi körözésről. Egy vele megegyező nevű, de 36 éves lengyel férfit keresnek csalás miatt. Manzheley tagadta, hogy köröznék, állítása szerint az adatok sem stimmelnek. Manzheley szerint azért próbálkozhatnak ilyennel a lengyelek, mert a lengyel Igazságügyi minisztérium egyik jobboldali vezetője is a törzsvendége, ami kínos a helyi kormánypártnak.

Kapcsolódó
Kilenc fideszes politikusról beszélt a brüsszeli orgia szervezője
A szexpartikon állítólag rendszeres vendégek a politikusok, a legtöbben a lengyelek és a magyarok vannak, méghozzá konzervatív pártokhoz tartozók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik