Nagyvilág

Külföldi lapok: a rajtaütéskor 25 meztelen emberrel találták szemben magukat a rendőrök a brüsszeli orgián

Egyre több részlet kerül nyilvánosságra azzal a brüsszeli orgiával kapcsolatban, melyről a keddi napon a 24.hu is beszámolt. Szájer József nem sokkal ezelőtt közleményben elismerte, hogy részt vett ebben a „házibuliban”.

Annyit a belga lapok alapján már lehetett tudni, hogy a brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka és drogokat is találtak a helyszínen. Az orgián állítólag huszonöten vettek részt, főleg férfiak. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg. Azt is megjegyezték, hogy a magyar politikus az ereszcsatornán akart elmenekülni.

A Politico belga lapok alapján és a The Sun brit bulvárlap arról ír, hogy a rendőrségi rajtaütéskor a részvevők meztelenek voltak. Az említett lapok is megjegyzik, hogy többségében férfiak vettek részt az eseményen. A Sun, amely a brit bulvárlapok jellegzetes stílusában egyenesen „kanos magyarként” ír a politikusról, azt is hozzáteszi, hogy „Szájer menekülés közben megsérült”. Utóbbit a 24.hu megkeresésére a belga ügyészség megerősítette.

Belga ügyészség: az ereszcsatornán keresztül, vérző kézzel menekült Szájer, akinél drogot találtak
A lemondott fideszes EP-képviselő tagadja, hogy kábítószert fogyasztott, de elismerte, hogy a pénteken történtek miatt mondott le, amit korábban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik