Nagyvilág

Végzett ikerlányaival egy amerikai nő, hogy „ne kelljen” az apjukkal lenniük

A depresszióban szenvedő nő félt, hogy a lányok apja fogja megkapnia felügyeleti jogot.

Felkavaró bűnesetről számolt be a Mirror, melynek közlése szerint egy amerikai nő végzett a hétéves ikerlányaival, majd a saját életét is kioltotta.

A lap szerint az 55 éves washingtoni nő, Michele Boudreau Deegan hosszú ideje folytatott reménytelennek tűnő harcot korábbi párjával és lányai apjával. Már korábban eldöntötték, hogy külön folytatják az életüket, de a válási kondíciókban, és leginkább a gyermekek felügyeleti jogában nem tudtak megegyezni.

A nő – részben a történtek hatására – depresszióba esett, és minden igyekezete ellenére képtelen volt legyőzni a mentális problémáit. A tragédia után megszólalt az egyik közeli ismerőse, aki elmondta, a nő óriási szenvedésként élte meg a válási procedúrát, mikor már azt hitte, végre vége, mindig jött egy fellebbezés és egy újabb, költséges újratárgyalás.

A meg nem nevezett ismerős szerint a nő félt, hogy a felügyeleti jogot a lányok apja fogja megkapni, ezért dönthetett úgy, hogy ilyen módon „védi meg” őket. Ezt az elméletet támasztja alá az is, hogy a rendőrség az elsők között zárta ki a gyanúsítottak listájáról az ikrek apját.

Az egyébként pszichiáterként dolgozó nőt melegszívű, segítőkész emberként jellemzik, aki pályája során nagyon sok embernek segített, ismerőse szerint épp ezért szörnyű, hogy mikor neki lett volna szüksége segítségre, egyedül maradt.

 

Kiemelt kép: Illusztráció (Xavier Serrano / EyeEm/ Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik