Nagyvilág koronavírus

Trump vírusa megfertőzte a választási fogadásokat

A bizonytalanságok miatt azokat leállították, miután az amerikai elnök tesztje is pozitív lett.

Az Azonnali szúrta ki, hogy miután kiderült, Donald Trump is koronavírus-fertőzött, a fogadóirodák világszerte felfüggesztették a fogadást a november 3-ai amerikai elnökválasztásra.

Koronavírusos Donald Trump
Az amerikai elnök ezt a Twitteren jelentette be. Felesége, Melania Trump is megfertőződött.

Azért döntöttek így, mert immár olyan sok a bizonytalansági tényező, hogy nem tudnák pontosan meghatározni a fogadási esélyeket. A portál felidézi, Joe Biden szeptember elején fej fej mellett állt Trumppal, de az első amerikai elnökjelölti vita után már sokkal esélyesebb volt a fogadóirodáknál.

Amerikát lesújtotta Trump és Biden vitája, megugrottak a keresések a Kanadába költözésre
De az Új-Zélándra költözés lehetőségeire is sokan kerestek rá. A sajtó egy része szerint nem is kéne megtartani a hátralévő vitákat.

Az elnök demokrata kihívójára szinte mindenhol 1,6-os szorzót kínáltak (a feltett összeg 1,6-szorosát nyerte volna csak az, aki Biden győzelmére tippelt). Trump újraválasztásáért ezzel szemben 2,5-szörös szorzót kínáltak.

Trump pozitív koronavírustesztje után, de még a fogadás felfüggesztése előtt egyébként az amerikai alelnök, Mike Pence esélyei ugrottak meg, a korábbi 300-szoros szorzó helyett már csak 27-szerest kínáltak győzelmére a fogadóirodák.

Kiemelt kép: Donald Trump és felesége, Melania Trump köszönti támogatóit a washingtoni Fehér Házban. Az elnök október 2-án bejelentette, pozitív lett mindkettőjük koronavírustesztje. 
MTI/EPA/UPI/Ken Cedeno

Ajánlott videó

Olvasói sztorik