Nagyvilág

14 éves lányát terrorizálta az erdélyi polgármester

Azt mondta, nevelési célzattal alázta meg a meztelen tinédzsert.

A Beszterce-Naszód megyei rendőrség hivatalból indított vizsgálatot Oláhszentgyörgy polgármestere ellen, miután kiszivárgott egy videó, amelyen megalázóan büntette meg 14 éves lányát – írja a Maszol.ro.

Traian Ogâgău gyermeke meztelenül térdepel a falnál, kezét a magasba emeli, és sírós hangon ismétli mindazt, amit az apja „diktál” neki: „Nem leszek többé szemtelen”, „Gyakorlatozni és tanulni fogok”, „Én vagyok a legszemtelenebb lány ebben a szállodában”.

A felvételt a Știri de Bistrița portál tette közzé, külön figyelmeztetve rá, a gyermek terrorizálása miatt a felvétel erős érzelmi hatással bír.

A polgármester azt mondta, a felvétel egy hotelben készült, amikor Ausztriában síeltek gyermekeivel Ausztriában és „elszemtelenedő” lányát büntette így. Azért volt meztelen, mert akkor jött ki a zuhany alól. A felvételt az anyjának küldte el, nem tudja, hogy került az  nyilvánosságra.

Később Traian Ogâgău a Facebook-oldalán is közzétett egy videót. Ebben a választási kampánnyal magyarázta a felvétel kiszivárgását, amit a magánéletébe történő súlyos beavatkozásnak nevezett. Azt  mond6ta, nem ő, hanem a kiszivárogtatók ártottak gyermekének.

Arról is beszélt, hogy nem kér nevelési tanácsokat. Ő sem mondja meg senkinek, hogyan nevelje a gyermekeit. A saját nevelési módszereit pedig azzal próbálta megvédeni, hogy felidézte, őt az anyja annak idején dióhéjra térdepeltette, ha rosszalkodott.

Kiemelt kép: maszol.ro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik