Nagyvilág

A német hatóságok megerősítették a 13 éve eltűnt Madeleine McCann szüleinek, hogy lányuk halott

Frissítünk!

Közleményt adtak ki Madeleine McCann szülei
Az állítólagos levéllel kapcsolatban, amit a német ügyészségtől kaptak.

A Sky News értesülései szerint levélben közölte a német ügyészség a 2007-ben Portugáliában eltűnt Madeleine McCann szüleivel, hogy kislányuk meghalt. Azonban a levél szerint az ezt alátámasztó bizonyítékokat nem részletezhetik.

A lap egy másik cikkében az áll, hogy a portugál hatóságok a lány elrablásával és megölésével gyanúsított férfi, Christian B. nevű férfi bérelt háza körül található több kút átvizsgálását tervezik. A hatóságok ugyanis arra gyanakszanak, hogy a ház környékén lehet elrejtve a lány holtteste.

A 13 évvel ezelőtt eltűnt kislány ügyében nem rég fordult a kocka, és a gyilkosság miatt kezdtek el nyomozni a hatóságok. A német és a brit nyomozók együtt dolgoznak azon, hogy megoldják az ügyet, úgy sejtik, hogy Christian B. rabolta el a kislányt. A 42 éves férfi jelenleg börtönbüntetését tölti a németországi Kielben, a gyanú szerint azon a környéken járt Portugáliában 2007-ben, ahol a kislányt legutoljára látták.

Azóta az is kiderült, hogy honnan tudhatott a szülők távollétéről a kislány elrablója.

Kiderült, honnan tudhatott a szülők távollétéről Maddie feltételezett elrablója
A rendőrök szerint a német férfi célja a nyaralók értékeinek ellopása volt. Majd a 4 éves kislányt is magával ragadta.

Kiemelt kép: 2012. május 2-án egy londoni sajtótájékoztatón készített kép Kate és Gerry McCannről, az akkor öt éve eltűnt lányuk számítógépes utómunkával készített portréjával a kezükben. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik