Nagyvilág

Egy német férfit gyanúsítanak a 2007-ben eltűnt brit kislány ügyében

A rendőrség egy német állampolgárt gyanúsít Madeleine McCann eltűnésének ügyében – írja a The Guardian. A gyanúsítottat nem nevezték meg, csupán annyit tudni róla, hogy jelenleg egy németországi börtönben ül, de büntetésének nincs köze a brit kislány eltűnéséhez.

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el rejtélyes körülmények között. Este a hároméves brit kislányt szülei az ikertestvéreivel együtt letették aludni a portugáliai Praia da Luz üdülőfaluban, majd átsétáltak a szállásuktól alig ötven méterre található étterembe, ahol a barátaikkal beszélgettek. Kate McCann este tíz órakor hazaugrott, hogy megnézze a kicsiket, de hűlt helyét találta az ikrek mellett Maddie-nek.

Az azóta eltelt 13 évben a világ minden tájáról, Európától kezdve Marokkón át egészen Új-Zélandig érkeztek jelentések, hogy látták a kislányt, de ő nem került elő.

Rengeteg elmélet látott napvilágot Madeleine McCann eltűnéséről, az alábbi, 2017-es cikkünkben megírtuk a teóriákat.

Tíz éve tűnt el Madeleine McCann: hat elmélet arról, mi lett vele
Baleset és emberrablás is történhetett, egy alkalommal a szülőket is meggyanúsították. Talán sosem derül ki, hová tűnt ikertestvérei mellől a hároméves kislány 2007-ben.

kiemelt kép: Afp

Ajánlott videó

Olvasói sztorik