Nagyvilág

Halálra gázolta édesapját egy vezetni tanuló 15 éves lány Floridában

Apja épp ezt akarta megtanítani neki, hogyan kell rendesen leparkolni az autóval, amikor az eset történt.

Véletlenül elütötte és megölte 46 éves édesapját egy 15 éves lány kedden a floridai Tarpon Springs városában, miközben vezetni tanult – jelentette a helyi sajtó a rendőrségre hivatkozva. A beszámolók szerint a férfi az Anderson Park parkolójában éppen arra tanította gyermekét, hogy hogyan kell rendesen beállni egy parkolóhelyre Ford F-150 típusú pickupjával, amikor a baleset történt.

A rendőrség közlés szerint az apuka kiszállt az autóból, és elé állt, arra számítva, hogy lánya majd tolatva beparkol a helyre. A lány azonban a rendőrség közlése szerint véletlenül a gázpedálra lépett, miközben a jármű automata sebességváltója D fokozatban volt, és az autó előrelendült.

A pickup átugratott egy padkán, és elütötte az apát, akit nekiszorított egy fának – mondta el a People magazinnak a Tarpon Springs-i rendőrség szóvivője.

Amikor a rendőrök kiérkeztek, a lány az apján próbált segíteni. A férfit a helyi idő szerint nagyjából délután fél hatkor történt baleset után az AdventHealth North Pinellas kórházba szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét, és pár perccel este nyolc óra előtt halottá nyilvánították.

A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, és nem hozták nyilvánosságra az apa és a lány nevét.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik