Nagyvilág

Barátja ölte meg a 18 éves remetemezői lányt

A gimnazistát sokáig eltűntként keresték.

A Szatmár megyei Pusztadaróc mellett, egy szántóföldön alig elföldelve, találták meg annak a 18 éves remetemezői lánynak a holttestét, akinek eltűnését március 6-án jelentették szülei, írja a Maszol.ro.

Szülei azt mondták, gimnazista leányuk eltűnt a Nagybányán bérelt garzonlakásból, sehol sem találják, utoljára március 5-én, csütörtökön délután tudtak beszélni vele, amikor a gimnáziumból hazafelé tartott. Nagy erőkkel kezdték meg a szorgalmas, jó tanulóként ismert  lány keresését.

Felmerült a gyanú, hogy nem önszántából távozott otthonról, ezért vizsgálták kapcsolatait is. Kiderült, 21 éves barátja hosszabb ideig élt Hollandiában, drogdílerként is ismerték.A fiatalember vasárnap este a petei határátkelőnél el akarta hagyni Romániát, de feltartóztatták és átadták a rendőröknek.

Kiderült, azért ölte meg a barátnőjét, mert nem akart vele külföldre menni. Azt követően fojtotta meg, hogy a lány a szüleivel beszélt. Azt még nem tudni, a gyilkosság hol történt, de a fiatalember kihallgatása és vallomása után maga vezette el a nyomozókat a holttesthez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik