Nagyvilág

Videón, ahogy sodrófával támadnak a szexuális erőszak miatt forgató szlovák riporternőre

Sodrófával és húsklopfolóval támadt a Markíza riporternőjére, Kristína Kövešovára annak a férfinak az édesanyja, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan zaklatott több olyan lányt, aki a modellügynökségének dolgozott.

A Paraméter beszámolója szerint egyre több fiatal lány állítja azt, hogy szexuális zaklatás áldozata lett a modellügynökségben, a gyanú szerint az elkövető a tulajdonos, P. R. volt. A Markíza szerint már 21 olyan lány jelentkezett, akinek hasonló tapasztalatai vannak az említett ügynökséggel.

A modellügynökséget üzemeltető házaspárt szexuális zaklatással és erőszakkal gyanúsítják. A riporter elment a házukhoz, hogy megszólaltassa a szabadlábon védekező nőt, de ő elszaladt a kamera elől. Az anyósa viszont már nem volt ennyire visszafogott. Egy húsklopfolóval, és sodrófával támadt a kiérkező riporternőre.

Takarodj innen, mert megöllek. Szétverem a fejed, aztán eltakarodsz

– ordította, miközben megpróbálta kitépni a kezéből a mikrofont. A tomboló nőt az unokája próbálta lefogni. A riporternő értesítette a rendőrséget, a heves vérmérsékletű asszony ellen garázdaság és más bűncselekmények miatt indult eljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik