Nagyvilág

Román kupleráj működött a rendőrök orra előtt

Több városban volt bordélyházuk, de a nagy üzlet a lányok angliai futtatása volt.

A Főtér.ro számolt be arról, hogy a dél-romániai Prahova megye székhelyén közvetlenül a rendőrkapitányság mellett működött egy bordélyház. Ploieşti rendőreinek sokáig nem tűnt fel semmi, noha elég komoly forgalma volt a kuplerájnak, ott naponta legalább tíz férfi fordult meg.

Amikor a szomszédok emiatt többször panaszt tettek, elkezdték az figyelni az épületet, az új bérlők telefonjait lehallgatták. Kiderült, a kéjtanyát egy bukaresti futtató a fiával együtt működtette. A párosnak Brassóban, Temesváron, Kolozsváron és Nagyváradon is volt kuplerája, futtattak lányokat Birminghamben is, ahonnan több százezer fontot küldtek nekik haza.

A brit szál volt az oka annak is, hogy megnyílt Ploieşti-ben a bordélyházuk. Az egyik Angliában dolgozó prostituáltnak haza kellett térnie, hogy beteg édesapját ápolja. Azért nyitották meg a bordélyházat, hogy emiatt ne essen ki a bevételük. A két futtató ellen vádat emeltek. Mint korábban megírtuk, Németországban a  prostituáltak több mint harmada román állampolgár.

Kiemelt képünk illusztráció: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik