Nagyvilág

A toplistás bűnöző, Anti Viktor egy magyarellenes politikus 

Hamis névvel szerzett magyar állampolgárságot. A beregszászi férfi tagad, de elfutott a sajtó elől.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Főkapitányság adott ki  körözést Anti Viktor ellen. A körözéshez mellékelt fotón viszont Vitalij Antyipov beregszászi vállalkozó, magyarellenességéről ismert helyi képviselő látható – írta a karpataljalap.net. A portálnak Tokár Ljudmila jegyző azt mondta, hivatalosan ők semmilyen tájékoztatást nem kaptak, de a körözési felhívás képén ők is felismerték Vitalij Antyipovot.

A képviselő a Porosenko-párt frakcióvezetője volt, nemrég a frakció nevét Za Rozvitok Berehove-re (Beregszász Fejlődéséért) változtatták, de ő maradt a frakció vezetője.

A képviselő Beregszászban jól ismert közszereplő, magánvállalkozó.

A portál szerint a magyar okmányaiban hamis néven, Anti Viktorként szereplő Antyipov Vitalij születési adatai és születési helye azonos a városi tanács adatbázisában szereplő eredetiekkel, vagyis

a magyarellenességéről jól ismert beregszászi képviselő túl azon, hogy Magyarországon bűncselekményt követett el, hamis néven szerzett magyar állampolgárságot.

Jelenleg ő a legkeresettebb bűnöző, de azt ígéri, tisztázza magát

A körözési toplista élére került, miután koszorút küldött egy szabolcsi rendőrnek, hogy megfélemlítse. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egyik határrendésze családi háza előtt, egy műanyag zsákban találta meg a koszorút melynek szalagjaira a halálára utaló feliratot írták.

Legkeresettebb bűnöző lett a rendőrnek koszorút küldő férfi
Ez a borostás beregszászi születésű férfi küldte az orchideákból készült koszorút. Villámgyorsan a körözési toplista élére került.

A férfi ügye téma volt a Beregszászi Városi Tanács rendkívüli ülésén. A határrendész zaklatása miatt körözött képviselő tagadta az ellene felhozott vádakat, azt ígérte, végére jár az ügynek, és tisztázza magát, de egyelőre jogászokkal és az ukrán bűnüldöző szervek munkatársaival egyeztet.

Közben bizalmatlansági indítványt nyújtott be Babják Zoltán polgármester ellen. Ennek napirendre tűzését még megszavazta, majd a titkos szavazás előtt távozott, és elmenekült a sajtó elől. A képviselő-testület a polgármesterrel szembeni bizalmatlansági indítványt leszavazta, elfogadta viszont Irina Selemon független képviselő javaslatát, hogy a városi tanács kérjen tájékoztatást a Vitalij Antyipov ellen Ukrajnában folyamatban lévő büntetőeljárásokról, így arról, hogy játékautomatákat üzemeltetett illegálisan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik