Nagyvilág

Videón a diákrángató aranyosmaróti hitoktató

Az aranyosmaróti (Zlaté Moravce) műszaki szakközépiskolában készült videó rohamosan terjed, komoly indulatokat gerjeszt a közösségi hálón – írja a Cas.sk alapján a Paraméter. A felvételen az látható, hogy a hitoktató erőszakkal kirángatja a padból diákját, majd kidobja az órájáról.

Hybaj za dvere

V mene Krista Kráľa hybaj dopiče za dvere, aneb učebné postupy pokojného, bohabojného učiteľa náboženstva a mestského poslanca Paliho Petroviča noviny.sk – spravodajstvo TV JOJ Televízne noviny TV Markíza Diana Pavlisová TV JOJ

Közzétette: Zlaté Hlodavce – 2019. szeptember 26., csütörtök

A tanár, aki egyben városi képviselő azzal védekezik, hogy a felvétel két éve készült, ő senkit sem bántott. Pavol P. szerint mindenki azon csodálkozik, mit kellett elkövetnie a diáknak, hogy ennyire kihozta a sodrából, de az ügyet elrendezték. A fiú beírást kapott, átesett egy drogteszten, utána sem vele, sem mással nem volt gondja.

A hitoktató állításával ellentétben nem mindenki a diákon csodálkozik. A szülők másképp látják az esetet.

„Önök szerint ez normális? Ebbe az iskolába jár a fiam, és megdöbbentett, amit a videón láttam. Fő, hogy a hitoktató részt vett az Élet menete felvonuláson, nagy katolikus, és ezt teszi egy gyerekkel” – elégedetlenkedett egy édesanya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik