Nagyvilág

Ismert holland futó lehet a szigetes dílerek egyike

Mint korábban megírtuk, sátorból árulta a drogot két holland a Szigeten. A 444.hu a Telegraaf alapján arról ír, hogy a két fiatal egyike, Roelf B. egy ismert futó lehet Hollandiában. A felvetésre egyelőre az atlétikai szövetségtől nem reagált senki. Roelf B. százméteres versenyszámban már többször versenyzett otthon, illetve Európában, legutóbb a 23 éven aluliak bajnokságán vett részt.

A 21, illetve 22 éves férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben mintegy 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolában 451 darab marihuánás cigarettát, a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le a múlt héten.

A nyomozók nemrég megtalálták a két fiatal kocsiját is, ebben még 4 ezer darab ecstasy tablettát, körülbelül 15 kiló műanyag fiolában marihuánás cigarettát és a kábítószer porciózásához használatos tasakokat találtak. Így összesen a két holland férfinél mintegy 100 millió forintot érő, 20 ezer adag kábítószer volt. A rendőrség az autót lefoglalta.​

Drogfogás a Szigeten: letartóztatásban a hollandok
Marihuánát és MDMA tartalmú tablettákat értékesíthettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik