Nagyvilág

Nemi betegséggel fertőzött meg egy 11 éves lányt, mégis szabadon engedte a bíróság

Öt év próbaidőre bocsátották Missouri állambeli Greene Countyban a 22 éves Joseph Meilit, aki 2017. júliusában szexuálisan molesztált egy 11 éves lányt, sőt még a nemi úton terjedő Chlamydiával is megfertőzte.

A férfi úgy tudta elkerülni a börtönt, hogy azt állította, a kislány megtévesztette őt az életkoráról, a MeetMe nevű randiappon 18 éves nőnek adta ki magát, és valójában ő csábította el – írja a Jefferson City News Tribune.

Az ügyész nem fogadta el a védekezést, mondván, a férfinak legkésőbb akkor látnia kellett, hogy egy gyerekkel áll szemben, amikor találkoztak és magával vitte, a bíróság azonban helyt adott a védelem érveinek.

A kislány az anyja telefonját használva adta meg a címüket a férfinek, aki  ezután autóval érte ment, és a saját lakására vitte. A családja nemsokára észrevette a lány eltűnését, és miközben rendőrök és tűzoltók is keresték, a férfi szexuálisan molesztálta. A gyerek később hazament, amikor rátaláltak, éppen a hátizsákjába pakolt, hogy újra elmenjen.

Később azt mondta a rendőröknek, hogy elaludt Meili lakásában, és amikor felébredt, úgy érezte, hogy „valami szexuális dolog” történt vele. Azt nem sikerült bizonyítani, hogy a férfi adott-e neki valamilyen szert, amivel kiütötte, a spermáját viszont megtalálták a lány fehérneműjén, a gyerek szervezetében pedig Chlamydia-fertőzést mutatott ki az orvosi vizsgálat.

A férfit nemi erőszakkal és emberrablással is vádolták, de végül csak molesztálásban találták bűnösnek, a bíróság pedig enyhítő körülményként értékelte, hogy Meili állítólag nem volt tisztában a kislány korával, így próbaidővel szabadon bocsátották. Ha betartja a bíróság által szabott feltételeket, 2024-ben törlik az ügyet a nyilvántartásból, vagyis priusza sem lesz.

Kasztrálta és megölte a dühös tömeg a 14 éves kislányt erőszakoló férfit
Rajtakapták a tett közben, a dél-afrikai Johannesburg közelében.
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban
A fiúk 13 évesen követték el a tettüket tavaly májusban, most ítélték el őket. A megerőszakolt lány holttestén 50 sérülést találtak.

Kép: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik