Nagyvilág

Elindul az amerikai elnökválasztáson Joe Biden

A volt demokrata alelnök Joe Biden csütörtökön bejelentette, hogy elindul Donald Trump jelenlegi elnök kihívójaként a következő választáson. A politikus szerint ha Trump újabb négy évig irányíthat, akkor visszafordíthatatlanul megváltozik az Egyesül Államok karaktere.

Biden körül nemrégiben komoly botrány robbant ki, egy Twitteren közzétett videóban volt kénytelen magyarázkodni, miután sorra álltak a nyilvánosság elé olyan nők, akik kényelmetlenül érezték magukat Biden viselkedése miatt: A politikus ugyanis ölelgette, megérintette, megpuszilta őket.

A közvélemény-kutatásokban minden más demokrata jelöltet megelőző Biden csak túl barátságos, ölelésekkel és érintésekkel fejezi ki szeretetét a számára kedves emberek iránt – mondta több demokrata. Hozzátették, ő olyan, mint egy kedves nagyapó,  ez része politikai stílusának, és ezekben nincsen semmilyen szexualitás.

A fiatal demokraták épp most szedik szét Trump egyik legerősebb kihívóját
Még be sem jelentette indulását az elnökválasztáson, máris támadások kereszttüzében találta magát Joe Biden. És nem a republikánusok támadják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik