Nagyvilág

Fejléces papíron írt rajongói levelet az ír kormányfő Kylie Minogue-nak

Varadkar maga tette közzé a levelet, miután egy bulvárlap közérdekű adatigényléssel próbálta megszerezni.

Hivatalos fejléces papíron írt rajongói levelet az ír miniszterelnök Kylie Minogue-nakírja a Guardian.

Az Irish Mail on Sunday közérdekű adatigényléssel próbálta megszerezni a levelet, de a miniszterelnöki hivatal kétszer is megtagadta ennek teljesítését, arra hivatkozva, hogy személyes levélről van szó, ami nem függ össze a kormányfői feladatokkal. Végül Leo Varadkar maga hozta nyilvánosságra a levelet.

Kedves Kylie! Csak egy rövid üzenetet akartam küldeni neked a dublini koncerted előtt. Nagyon várom. Hatalmas rajongó vagyok! Úgy tudom, hogy a Merrion Hotelben fogsz lakni, ami épp a hivatalommal szemben van. Ha szeretnéd, személyesen üdvözölnélek Írországban

– írta Varadkar. Ezt egyébként tavaly októberre tervezett koncertje előtt írta az ausztrál popsztárnak, aki végül betegség miatt lemondta a fellépést. Decemberre halasztották a koncertet, akkor a találkozó is összejött.

Nem ez az első alkalom, hogy Varadkarnak magyarázkodnia kellett Kylie Minogue miatt. Korábban ugyanis azzal vádolták, hogy ingyen ételt kapott a koncerten. Erről egy Twitter-bejegyzésben azt írta: csak italokat fogyasztottak, és azt is ő fizette, ezt nyugtával is tudja bizonyítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik