Nagyvilág

Kiállt az orosz férfi a buszmegállóba, majd kis híján megvakult

Felcsapódó csavar állt bele az arccsontjába.

A Leszoszibirszkben (Krasznojarszki határterület, Oroszország) élő Anton Bakuljev a minap kiállt a megállóba, és várta a buszt. Bizonyára sok mindenre számított, csak arra nem, hogy nem autóbusszal, hanem mentővel viszik el onnan – hiszen amikor kiállt, még makk egészséges volt.

Csakhogy elhaladt mellette egy teherautó, aminek a kereke alól felpattant egy kemény tárgy – egyenesen Bakuljev arcába. Mint kiderült, egy 6,2 centiméteres fémcsavar csapódott bele, milliméterekkel kerülve el a szemgolyóját.

A férfit egy krasznojarszki kórházba szállították, ahol azonnal meg kellett műteni. Az orvosok azt mondták, Antonnak hatalmas szerencséje van (ez ugye relatív, ha azt vesszük, hogy eredetileg csak fel akart szállni egy buszra), mert ha egy kicsit feljebb pattan a csavar, azonnal elvesztette volna a szemét, és nem kizárt, hogy az agya is károsodott volna.

Először a szilánkokat és a csavart távolították el az orvosok, majd arcplasztika következett: titánhálót ültettek be neki, biztosítva, hogy arca idővel újra visszanyerje eredeti formáját.

A teherautós egyébként észre sem vette, hogy mi történt, így fékezés nélkül továbbhajtott.

Az alábbi videó megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk

Родился в рубашке: огромный болт пробил голову

Родился в рубашке: огромный болт пробил головуВылетевший из-под колес грузовика 6-сантиметровый болт пробил голову парня и застрял внутри. Достать «железяку» и спасти Антону Бакулеву жизнь смогли красноярские хирурги.

Közzétette: Life Новости – 2019. március 13., szerda

via rg.ru

Ollóval a fejében buszozott a kórházba
A kínai nő nem gondolta, hogy a koponyájába fúródott olló olyan nagy probléma lenne, hogy mentőt kéne hívni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik