Élet-Stílus

Ollóval a fejében buszozott a kórházba

A kínai nő nem gondolta, hogy a koponyájába fúródott olló olyan nagy probléma lenne, hogy mentőt kéne hívni.

Több mint egy órán át zötykölődött egy buszon egy 57 éves kínai nő, úgy, hogy egy, a koponyájába fúródott olló állt ki fejéből – jelentette a helyi sajtó. A Hubei tartományban élő falusi nő Xiangyang város egyik kórházába tartott, hogy az orvosok meg tudják vizsgálni. És azért nem mentővel ment, mert családjával együtt úgy gondolta, az egész nem is olyan nagy probléma, hogy ne bírná ki a buszozást.

Kés (kés)
Késsel a fejében sétált be a kórházba
Mégis nyugodt maradt, szinte tudomást sem vett a sérüléséről

A kínai sajtóban csak Shen vezetéknéven említett nő fejébe akkor állt bele az olló, amikor egy fát gallyazott. Az olló egy bambuszrúd végén volt, amivel el tudta érni a magasabban lévő ágakat is. Munka közben azonban a rúd eltört, az olló pedig pont úgy találta fejen, hogy beleállt a koponyájába.

Fotó:Chutian Metropolis Daily

Shen elmondása szerint szinte semmilyen fájdalmat nem érzett, csak egy kis zsibbadást. Az csak a kórházban derült ki, hogy mindössze pár milliméteren múlt, hogy az olló pengéje nem sértet meg az agyát. Szerencséjére az olló nem teljesen egyenesen fúródott a fejébe. Akkor ugyanis nagy valószínűséggel lebénult volna.

Fotó: Chutian Metropolis Daily

Az orvosok végül eltávolították az ollót a nő fejéből, és megfigyelésre bent tartották az intenzív osztályon. A nő állapotáról pontos információkat nem közöltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik