Nagyvilág

„Én vagyok a sátán, megöllek és eláslak úgy, hogy sose találnak meg”

Hat év nyolc hónap szabadságra ítélt a Trencséni Járásbíróság egy 26 éves lengyel férfit, aki anális szexre kényszerítette a 49 éves élettársát egy nyugat-szlovákiai panzióban.

A Paraméter.sk beszámolója szerint a pár trencséni régióban lakott. Másfél éve mérgesedett el a viszonyuk, mert a férfi folyton megalázta a nőt. Olyanokat üvöltött neki, hogy csak egy hulladék, és azt se tudja, miért született meg. A férfi szerint a nők csak arra valók, hogy szolgálják a férfiakat.

Akkor kell nekem kaját csinálnod, amikor én megparancsolom, akár éjjel. Ha nem engedelmeskedsz, megöllek a fiaddal és a szüleiddel együtt. Becsomagollak egy fekete zsákba,majd azt mondom, hogy összevesztünk és elmentél haza

– ordított vele a fiatalember. Egy alkalommal pedig a falhoz szorította a nőt, fojtogatni kezdte, majd  arról kérdezgette, nem fél-e attól, hogy megöli.

Különböző szexuális praktikákra, például anális aktusra is kényszerítette a nőt.

“Én vagyok a sátán, és ha nem teszed meg, akkor nem jársz jól. Megöllek és eláslak úgy, hogy sose találnak meg. Mindenre képes vagyok” – közölte vele.

A Trencséni Járásbíróság hat év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik