Nagyvilág

A vécébe nyomták az ötödikes fejét a diákok szülei

Az orosz gyerek hosszú ideje terrorizálta a többi tanulót.

Óriási botrány tört ki Bolsoj Kameny iskolájában. Az orosz Tengermelléki határterületen található település oktatási intézményében egy ötödikes gyerek hosszú ideje inzultálta társait, ám – a szülői panaszok ellenére – az iskola nem lépett az ügyben.

A fiú egy alkalommal kést vitt magával, azzal fenyegette a többi diákot. Az egyik gyermek anyja ezek után panaszt tett, ám mivel nem történt semmilyen intézkedés, jobbnak látta, ha másik iskolába viszi a gyerekét.

Az utolsó csepp a pohárban az az eset volt, amikor a fiú úgy megverte osztálytársnőjét, hogy a kislány léprepedés gyanújával került kórházba. Az iskola még ezek után sem tett semmit, de a szülők már nem vártak tovább, többen is megjelentek az épületben, megfogták a gyerekeket terrorizáló tanulót, és fejjel lefele belelógatták a vécébe.

Az ügyben most már nyomozás indult, az egyik szülőt előállították, de végül nem tartóztatták le. A helyzet eszkalálódásáért felelős osztályfőnököt és az iskolaigazgatót felfüggesztették, a városi oktatási hivatal vezetőjét figyelmeztetésben részesítették.

 

via Lenta.ru, kiemelt kép: iStock (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik