Nagyvilág

Magyar pornóforgatásokat fújtak le Nacho Vidal pozitív HIV-tesztje miatt

Miután kiderült, hogy Nacho Vidal spanyol felnőttfilmes színész HIV-pozitív, több európai, szexfilmeket gyártó cég is forgatási tilalmat rendelt el. A teljes európai szexfilmgyártás leállhat – számolt be a német Bild. A 45 éves erotikus színész az ügyet elsőként megíró El National értesüléseit nem kívánta megerősíteni, a kérdésfeltevést ízéstelennek minősítette.

A Vidal közeli barátjának számító pornósztár, Rocco Siffredi azonban egy olasz lapnak elismerte, hogy kollégája HIV-fertőzött:

Nacho tegnap reggel felhívott, miután megcsinálták a tesztet és azt mondta: Rocco, szarban vagyok, megkaptam.

Nacho Vidal betesége február 14-én derült ki, több felnőttfilmes ügynökség, így a cseh pornószínésznőket menedzselő Nikki’s Agency azonnal reagált. Közlésük szerint legalább két hónapra minden forgatásukat lemondták. Nicole DuPapillon felnőttfilmes színésznő Twitteren közölte, hogy soron következő, autós tematikájú filmjét mégsem veszik fel. A leállás magyar és cseh forgatásokat érint.

A lap úgy tudja, hogy Nacho Vidal megfertőződése óta legalább kilenc nővel dolgozott, ezért van szükség a teljes leállásra. Az előadók legközelebb március 13-án állhatnak kamerák elé, de csak akkor, ha egymás után két negatív HIV-teszttel igazolják, hogy egészségesek.

Az amerikai Dan Leal pornóvállalat közlése szerint több európai stúdió – így a magyar Immoral Production – is leállította a filmgyártást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik