Nagyvilág

Zseniálisan oldotta meg a lottónyertes, hogy ne kérjen tőle pénzt egy családtagja se

Nem új kelletű dolog, hogy a több száz milliót leakasztó lottónyertesek névtelenek akarnak maradni a nyilvánosság előtt, ez a férfi azonban teljesen új szintre emelte a metódust – olvasható a Daily Mailen.

A magát csak A. Campbellként megnevező jamaikai férfi egyszerűen besétált a nemzeti Super Lotto irodájába, hogy felmarkolja az 1,17 millió dolláros (328,5 millió forint) nyereményét – egy Sikoly maszkban.

https://twitter.com/Complex/status/1095548314307706882

A karibi országokban nem ritka, hogy a nagyobb összeget nyerő játékosok anonimak maradnak, köszönhetően a térségben megfigyelhető alacsony közbiztonságnak és a magas bűnözési rátának. Campbell azonban teljesen más megfontolásból rejtette el az arcát, egész egyszerűen

nem akarja megosztani a nyereményt a pénzéhes rokonaival.

A férfi még novemberben nyert a lottón, 54 napba telt, mire kellően összeszedte magát ahhoz, hogy begyűjtse a nyereményt. Most viszont tele van tervekkel.

Szeretnék egy szép házat. Még nem találtam meg az ideálisat, de hamarosan meg fogom. Jó érzés ennyi pénzt kezelni, de nem fogok adni belőle senkinek, és kölcsön sem adok.

Campbell az életét megváltoztató fordulat előtt egy vállalkozást vitt, a jövőben ezt fejlesztené, és egyéb helyekre is befektetné még a könnyen jött nyereményt.

A történetet zárjuk a férfi szavaival, melyek után már egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy senkivel nem hajlandó megosztani az örömét:

Imádom, hogy ennyi pénzem van!

 

 

Kiemelt kép: illusztráció (Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik