Nagyvilág

Étteremben maszturbált egy félmeztelen texasi nő

Nyilvános maszturbálásért tartóztatott le a rendőrség egy félmeztelen, fiatal nőt, egy éttermében, kedden délután, a texasi Austinban – írja a New York Post. A 26 éves Dovie Nickles az önkielégítést az után is folytatta, hogy megbilincselve a rendőrautóba ültették.

A rendőrség egy bejelentésre érkezett ki, kedden, helyi idő szerint, valamivel délután fél hat előtt a JW Marriott Austin Hotelhez. A szálloda egyik alkalmazottja elmondta, hogy nem sokkal korábban, észrevett a hotel teraszán egy alulról teljesen meztelen nőt, aki egy ezüstszínű tárgyat tartott a nemi szervéhez és lábait az ég felé tartva, hangosan nyögdécselt. A bejelentő hozzátette, hogy amikor odament a nőhöz, hogy megkérje, hagyja ezt abba, a nő ráförmedt, hogy húzzon a fenébe, aztán átment a szállodával szemközti étterem teraszára és ott folytatta a tevékenységét.

A rendőrök közszeméremsértés gyanújával letartóztatták a nőt. Nickles az után is folytatta az önkielégítést, hogy megbilincselve a rendőrautóba ültették. A nőt a megyei börtönbe szállították, az óvadékát 3000 dollárban (Kb. 830 ezer forintban) állapították meg.

(Kiemelt képünkön Dovie Nickels, fotó: Austin PD)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik