Nagyvilág

Kígyókkal fenyegetve erőszakolt meg egy nőt, majd utána kígyómarásban halt meg

Egy hotelszobában érte utol a karma.

Hamar utolért a karma egy kínai férfit, aki három darab kígyóval fenyegetve kényszerített szexre egy nőt Fuzhou város egyik szállodájában. A csak Fan néven említett férfit ugyanis az erőszak után megmarta az egyik kígyó, és pár órán belül bele is halt a kígyómarásba – írta a Daily Mail.

A férfi holttestére tűzoltók bukkantak, akiket azután hívtak ki, hogy az egyik kígyó kijutott a szobából. Egy másik kígyó a szomszédos szobából került elő, a harmadikat pedig a fürdőkádban találták meg. A nő ekkor már nem volt a szállodában.

A beszámoló szerint a férfi a kádban játszott az egyik kígyóval, nagyjából este tíz órakor, amikor a hüllő megmarta. Fan azonban nem hívott orvost, hanem inkább lefeküdt aludni. Amikor hajnali 3 órakor rábukkantak, már nem élt.

A Xiao Hua nevű közben hazament szüleihez, és velük együtt ment be szülővárosában a rendőrségre, hogy jelentse, mit tett vele Fan. Elmondása szerint a férfi a három kígyóval fenyegetve kényszerítette szexre. A rendőrség még vizsgálja állítását.

A rendőrség közlése szerint a boncolás eredményei megerősítették, hogy a férfi halált kígyómarás okozta, de azt nem közölték, hogy milyen kígyó ölte meg. Azt ugyanakkor elmondták, hogy a három kígyó egyike egy krait (Bungarus multicinctus) volt, ami a világ egyik legveszélyesebb mérgeskígyója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik