Nagyvilág

Féltékenység miatt ölt a bufteai gyilkos

A román rendőrök lelőtték, miután végzett feleségével és anyósával.

Vasárnap este egy férfi leszúrta feleségét és anyósát, majd rátámadt a kiérkező rendőrökre is, akik lelőtték – írja a román hírtévék alapján a Maszol.ro. A hatóságokat az első hírek szerint a tömbház lakói riasztották, miután sikoltozás szűrődött ki a család lakásából.

Először a sürgősségi életmentő szervezet, a SMURD csapata érkezett a helyszínre, de a gyilkos egy késsel hadonászva elkergette őket. A férfi később a kiérkező rendőrökre is rátámadt, válaszul egyikük mellkason lőtte. A gyilkos belehalt a sérüléseibe.

Ekkor tudtak a rendőrök behatolni a lakásba, ahol holtan találták a férfi feleségét és anyósát. Az első hírek még arról szóltak, hogy a férfi a feleségét és a lányát ölte meg. Később kiderült, féltékenység állhat a bufteai kettős gyilkosság hátterében.

A legfrissebb információk szerint a férfi ugyan Irakban született, de norvég állampolgár volt és a hatóságokat nem a szomszédok, hanem ő riasztotta a 112-es segélyhívón, a kettős gyilkosság után.

Megöltem lány és anya

– mondta tört románsággal a diszpécsernek. Rendőrségi források szerint a férfi féltékenységből ölte meg a feleségét, a nő anyját pedig azért, mert védeni akarta lányát. Amikor a kiérkező rendőrök egyikét megsebesítette késével, a rendőr védekezésből négyszer rálőtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik