Nagyvilág

Rokonuk ölhette meg az ekecsi idős házaspárt

A 64 éves férfit hét, 61 éves feleségét 55 késszúrással végezték ki.

A rendőrség őrizetbe vette a 2017 márciusában történt ekecsi kettős gyilkosság gyanúsítottját. A Paraméter úgy tudja, a gyanúsított a 39 éves B. Erzsébet, a család rokona. A nőt dunaszerdahelyi lakásából vitték el a rendőrök.

A 64 éves férfit hét, 61 éves feleségét ötvenöt késszúrással végezte ki a kegyetlen elkövető.

A bűntett után a gyanú a hétfőn őrizetbe vett gyanúsítottra terelődött. A házkutatásnál találtak egy sportcipőt, amelynek mérete, talpmintája tökéletesen egyezett a véres lábnyommal, amit az áldozatok házában rögzítettek. Idén márciusban a nő beismerte, ott volt a tetthelyen, látta a holttesteket is, de a gyilkosságot tagadta.

A Bumm.sk a Markíza TV hírportálja alapján azt írja, a rendőrség még nem emelt vádat a feltételezett gyanúsított ellen. A hatóságok további tanúkat hallgatnak ki, nagy erőkkel folytatják a nyomozást. A Markíza információi szerint a nő autóját is lefoglalták, méghozzá Besztercebányán, ahol megpróbálta azt eladni. Az autóban könnyen lehet, hogy vérnyomok és további bizonyítékok is megtalálhatók.

A következő órákban a rendőrség kihallgatja az elfogott nő barátját is, aki információval szolgálhat arról, a feltételezett gyanúsított hol lehetett a gyilkosság idején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik