Nagyvilág

22 milliót fizet a lottónyertes annak, aki végre hajlandó járni vele

Nyílt kártyákkal játszik a skót nő.

Ismét Jane Parkról szólnak a hírek.

A 23 éves edinburghi nő, minden idők legfiatalabb lottónyertese rendszeres szereplő a médiában. Ő volt az, aki perelni akarta a lottótársaságot, amiért hagyták, hogy 17 évesen nyerjen a lottón, majd nem sokkal később egy másik szerencsejátékon is nyert.

A vagyon megszerzése után romokban hevert az élete, de ismét boldog lett, miután új melleket és feneket csináltatott magának.

A szerelemben azonban nem volt szerencséje: egy focistával már odáig eljutott, hogy a szülőknek is bemutatták, de aztán nem lett semmi a kapcsolatból; ugyanígy szomorú véget ért a románca egy X-Faktor versenyzővel és egy valóságshow-szereplővel.

Mivel sokszor a pénz okozta a gondot – mármint hogy Park mindig attól félt, hogy vagyona miatt keresik a társaságát –, mostantól nyílt kártyákkal játszik a médiasztár.

Úgy döntött, hogy fizet annak a férfinak, aki járna vele. Egy weboldalon várja majd a jelentkezőket, akik el tudnak képzelni egy romantikus kapcsolatot vele. A szerencsés kiválasztott fizetést is kap: az évi 60 ezer fontos (22 millió forint) juttatásból kényeztetheti Parkot.

A kiválasztási folyamat során interjúztat is a lottóceleb, méghozzá tévékamerák előtt: a bizarr párkeresésből dokumentumfilm készül.

https://twitter.com/janeparkx/status/1037090643212939265

via Mirror, kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik