Élet-Stílus

Fotókkal ünnepelte új melleinek évfordulóját a lottónyertes

Négy éve készült az új testrész.

Jane Park neve ismerős lehet az olvasónak: ő az a skót nő, aki még 17 éves korában egymillió fontot nyert a lottón, ezzel az Egyesült Királyság legfiatalabb lottónyertese lett, majd panaszkodott, amiért üres az élete; eladta a házát, amelyben egyedül érezte magát, hazaköltözött az anyjához és pert fontolgatott a szerencsejáték-cég ellen.

Nem sokkal később pedig egy tippmix-szerű játékon fogadott, és ismét nyert 400 ezer forintnyi fontot.

Jane boldogságát végül új melleinek köszönhette, amelyet a nyereményből csináltatott – új testrészével ugyanis a korábbinál jóval nagyobb önbizalomra tett szert.

Hogy mennyire imádja az új ciciket, abból is látszik, hogy a minap Instagram-oldalán megemlékezett a plasztikázás 4. évfordulójáról.

Instagram / Jane Park

Képgalériát osztott meg (mivel Insta-story volt, sajnos, már nem látható), a bejegyzés szövegében pedig elárulta, hogy „mókadudorai” (a szilikontartalmú keblekre célzott ily módon) óriási örömöt okoznak neki a mai napig, nem véletlen, hogy az instagramján az összes képe nagyon hasonlít a fenti az alkotáshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés, Szept 7., 2018, időpont: 12:34 (PDT időzóna szerint)

Testének átszabása nem volt olcsó mulatság; ahogy korábban megírtuk, a lottónyertes 50 ezer fontot (17,2 millió forint) költött a beavatkozásokra: brazil fenékplasztikára, a melleire és fogainak rendbe hozására.

Azt csak nemrég, egy fenékplasztikán átesett nő halála után árulta el, hogy amikor az ő tomporát műtötték és vérmérgezést kapott, ő is úgy érezte, nincs tovább.

 

via Daily Record, Mirror; kiemelt kép: Facebook

Guminőnek akar kinézni a kétgyerekes anyuka
De ettől még nem rosszabb szülő, mint mások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik