Nagyvilág

Átvágta áldozatai torkát a szatmárnémeti gyilkos

Hajtóvadászat indult a tettes után, aki megölte a 74 éves férfit és 38 éves fogyatékos fiát.

MInt korábban megírtuk hajtóvadászatot indított a rendőrség a kedd este Szatmárnémetiben elkövetett kettős emberölés tettese után. A Maszol.ro a legfrissebb információk alapján azt írja, látták a szomszédok a tettest, aki a 74 éves férfit és 38 éves ágyhoz kötött, fogyatékkal élő fiát megölte.

Az áldozatokat kedden 15 óra körül ölték meg. Egy szomszédasszony ekkor hallott kiabálást, zajt kiszűrődni a földszinti lakásból. Később vette észre, hogy a lakás redőnyei le vannak eresztve, pedig az idős férfi soha nem húzta le a redőnyöket.

Egy másik szomszéd értesített egy rokont, aki 19 óra körül érkezett meg, és a szomszédnál lévő pótkulccsal nyitotta ki a lakást. Ekkor fedezték fel, hogy a gyilkos az idős férfit szinte lefejezte, fogyatékos,  mozgásképtelen fiának pedig átvágta a torkát.

A nyomozók több olyan információ birtokába jutottak, amelyek leszűkítették a gyanúsítottak körét. A szomszédok közül többen is láttak a gyilkosság időpontjában egy összevérzett ruhájú férfit kirohanni a lépcsőházból.

Személyleírást adtak róla, később egy véres ruhájú, 35 év körüli férfit rögzített egy videokamera is egy közeli bárban, ahová azért ment be, hogy ruházatát rendbe szedje és igyon valamit. A felvételek és leírások alapján a rendőrség „hajtóvadászatot” indított.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik