Nagyvilág

Kuciak-gyilkosság: öngyilkos lett R. Roland

„Ártatlanul és értelmetlenül hurcolták meg a fiamat“ - mondta édesanyja.

Ronald R. egyike volt annak a nyolc embernek, akiket a gútai rendőrségi akcióban őrizetbe vettek a kommandósok, de másnap több társával elengedtek. A Paraméter a Nový čas alapján azt írja, hogy a 24 éves férfi a Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottjának, Miroslav M. barátnőjének a fia.

Édesanyja talált rá gútai házuk padlásán felakasztva. Az asszony a Bumm.sk portálnak azt mondta igazságot akar szolgáltatni.

Ártatlanul és értelmetlenül hurcolták meg a fiamat.

A megtört nő azt mondta: idén júniusban ismerkedett meg, és őrizetbe vételéig élt kapcsolatban a jelenleg vizsgálati fogságban lévő férfival, aki a Kuciak-gyilkosságnál a sofőr lehetett.

Ronaldnak voltak ugyan apróbb csínytevései, de nem volt bűnöző a fiam, s nem szeretném, ha annak kiáltaná ki őt a sajtó.

Miroslav M.-et ő csendes, szerény, dolgos embernek ismerte meg, a fia viszont nem is ismerte a férfit, mert másfél évig Kisszigeten élt, majd zsolnai barátnőjéhez költözött. Fiát Zsolnáról bilincsbe verve, pizsamában hurcolták el a gútai razzia napján. Szerinte fiát nagyon megtörte, hogy ártatlanul meghurcolták, barátnőjének pedig azt mondta, értelmetlennek látja az életét, úgy érzi, állandóan figyelik.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik