Nagyvilág

Orbánt Schmidt Mária és török barátja is elkísérte Londonba a Chelsea-Videoton meccsre

Orbán Viktor, Schmidt Mária és Csányi Sándor is kiutazott Londonba, ahol a Videoton a Chelsea-vel játszik Európa Liga csoportmérkőzést.

A mérkőzést a Sport1 közvetíti, a közvetítés alatt sikerült elkapnunk a jelenetet, amikor Orbánékat vette a kamera, íme:

24.hu

Orbán Viktor jobbján Csányi Sándor OTP-vezér és MLSZ-elnök, balján pedig Adnan Polat török oligarcha látható. Polat kilenc magyar naperőmű-céget birtokol és nem titkoltan baráti viszonyt ápol a miniszterelnökkel. Nemrég ő lett Budapest egyik legismertebb kávéházának, a Centrálnak a tulajdonosa.

Itt van egy rosszabb minőségű kép is, amit a TV képernyőjéről készítettünk:

Arról korábban már írtunk, hogy ma délelőtt egy olyan magánrepülő indult a brit fővárosba, amin már korábban is utazott Orbán Viktor. Csütörtök délelőtt fél 11-kor szállt fel a ferihegyi repülőtérről az a legalább 17 milliárd forintot érő luxusrepülő, amelynek fedélzetén korábban a miniszterelnök is utazott, amikor Bulgáriában a helyszínen tekintette meg a MOL Vidi Bajnokok Ligája-selejtező meccsét.

Az RTL Klub Híradója pedig megtudta, egy későbbi időpontban egy másik magángép is Londonba repült, ez Csányi Sándor OTP-vezér érdekeltségében lévő repülő.

Annyi biztos, hogy Orbán Viktor délelőtt átadta a Budai Vigadó épületét, vagyis ha a két magángép egyikével utazott Londonba, akkor nagy valószínűség szerint a későbbi időpontban felszálló gép fedélzetén utazott ki.

Két olyan magángép is repült Londonba, amin utazott már Orbán Viktor
A Videoton a Chelsea-vel játszik a brit fővárosban.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik