Nagyvilág

Kislányt akart vásárolni egy floridai nyugdíjas

Az anyánál az vágta ki a biztosítékot, amikor az idős férfi megragadta a gyerek csuklóját és megcsókolta.

Egy 81 éves floridai férfit azzal vádolnak, hogy meg akart vásárolni egy nyolcéves kislányt egy áruházban – írja a Huffington Post.

A kislány anyja, Tracy Nigh elmondta, hogy a Port Orange-i Walmart áruházban ültek egy padon, amikor Helmuth Kolb odament hozzájuk. Először úgy tűnt, hogy az idős férfi csak barátságos beszélgetést akart kezdeményezni, nem tűnt fenyegetőnek – mondta Nigh.

Kolb megkérdezte a nőt, hogy házas-e, majd a kislányra terelte a témát, és rákérdezett, hogy nem akarja-e eladni a gyereket. Előbb százezer, majd százötvenezer, végül kétszázezer dollárt ajánlott, amire Nigh azt mondta, menniük kell. Ezután még Kolb az anya szerint megragadta a gyerek csuklóját és megcsókolta.

Nigh ezután szólt a biztonsági őröknek, akik elmondták, hogy az esetet biztonsági kamerák rögzítették. A férfit egy bankkártya-tranzakció alapján azonosították. A rendőrség szerint egy hónappal korábban hasonló eset történt, az elkövető személyleírása illik Kolbra.

A férfi a rendőröknek elismerte, hogy „bókolt” a nőnek, de azt mondta, nem emlékszik arra, hogy a gyerekhez nyúlt volna. Bíróságon tiltották el attól, hogy kapcsolatot létesítsen a kislánnyal vagy anyjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik