Nagyvilág

Mit csinálnak az emberek közvetlenül szex után?

„A három legjobb dolog a világon: egy ital előtte, és egy cigaretta utána”  – szólt a régi mondás, ami azonban már érvényét veszítette, mert a dohányzás közellenséggé vált, és lassan az alkoholfogyasztás is azzá válik. De ha nem gyújtanak rá, vajon mit csinálnak az emberek közvetlenül szex után? A szexkellékeket forgalmazó Pure Romance végzett felmérést a témában – írja a brit Metro.

A kutatásban kétezer ember mesélt szex utáni szokásairól. A válaszok között vannak, furák, ijesztőek és egészen lehangolóak is.

Közösségi média

Nem túl romantikus dolog, ha valaki még ki sem lihegte magát, máris a telefonját nyomkodja. Pedig sokan csinálják ezt. Talán érdemes lenne kicsit elgondolkodniuk a mobilfüggőségen.

Ételrendelés

Egy másik mondás szerint, az ideális partner szex után rögtön pizzává változik. Ha viszont sikerül olyat találni, akivel egy orgazmus után (vagy két orgazmus között) együtt lehet a majszolni, amellett érdemes kitartani.

Főzés

Egy fokkal bonyolultabb, de annyival romantikusabb is a pizzarendelésnél. Csak el ne felejtsünk előbb magunkra kapni valamit, nehogy kényes helyeken égjen meg a bőrünk.

Hosszú, tartalmas beszélgetés

Akár egy hollywoodi filmben, amikor a nő a férfi mellkasát simogatja, és arról kérdezi, hogyan szerezte az a sebhelyet a karján. Rossz hír: a legtöbb esetben ez csak friss kapcsolatokban működik.

Semmittevés

Miért is kellene bármit is csinálni szex után? Olyan jó csak úgy feküdni, és érezni a bizsergést.

 Kiskifli – nagykifli

Amikor valaki oldalt fekve, hátulról öleli át a párját. Adott esetben a következő felvonás előzménye is lehet.

Felöltözés

Prózai, de olykor muszáj. Szeretkezni nem csak ágyban, párnák között, közvetlenül elalvás előtt lehet.

Vízivás

A szex végül is sport, nem csoda, ha a végére kitikkad az ember.

Ha úgy érzi, valami kimaradt, és szívesen megosztaná velünk, írjon kommentet!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik