Nagyvilág

Egyre rejtélyesebb a 20 éves ausztrál modell halála

Egy nappal a halála előtt még barátaival partizott Sinead McNamara, akire egy mexikói milliárdos luxusjachtjának fedélzetén találtak rá eszméletlenül Görögország partjainál, írja a Daily Mail.

A 20 éves ausztrál modell múlt szerdán Kefalonia szigetén egy bárban töltötte az estét a legénység öt másik tagjával, és a társaság végig nagyon boldognak tűnt a vendéglátóhely menedzsere szerint.

Mint mondta, a lány két vodka alapú koktélt ivott, és egy szendvicset evett. 8 óra előtt távoztak a helyszínről, de hajnali 1 óra körül visszatértek, a lány ekkor már a székeken táncolt. A többiek 3 óra körül indultak haza, de ő csak fél órát maradt.

https://www.instagram.com/p/BmST2zxnrka/?taken-by=sineadmcnamara

24 órával később egy szomszédos hajó kapitánya talált rá eszméletlen állapotban. Az orvosok hiába siettek a segítségére, kómába esett és a kórházba szállítás után meghalt.

A rendőrség most átfésüli a telefonjában talált fotókat és üzeneteket, miután tudomást szereztek róla, hogy a lány néhány napja szakított a barátjával. Korábban már kihallgatták a teljes legénységet, és megszerezték a jacht biztonsági kameráinak felvételeit is.

https://www.instagram.com/p/BkrpgtwHGm3/?taken-by=sineadmcnamara

A boncolás során kiderült, hogy a lány halálát akasztás okozta. Azt egyelőre nem tudni, hogy magával végzett vagy gyilkosság áldozata lett.

Sinead McNamara holttestét szerdán szállítják haza Ausztráliába.

A modellnek 14 ezer követője volt az Instagramon, ez a szám mostanra 30 ezerre duzzadt.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik