Nagyvilág

Megtagadta lánya Trump volt kampányfőnökét

Jessica Manafort nevet is változtat. Elhatárolódik apjától. Bond lenne.

Kérelmet nyújtott be vezetékneve megváltoztatására Paul Manafort lánya. Az amerikai lapok szerint Donald Trump volt  kampányfőnökének gyermeke ezzel is jelezni akarja elhatárolódását apjától. A 36 éves Jessica Manafort független filmesként dolgozik, és Jessica Anne Bond névre változtatná a nevét. A Bond édesanyja leánykori neve.

Ez jobban illik a hivatásomhoz

– idézte bírósági beadványa szövegét a New York Post című lap. Jessica Manafort legutóbbi filmje Rosy címmel júliusban jelent meg a mozikban. A stáblistán rendezőként már akkor Jess Bond néven szerepelt.

Paul Manafort Donald Trump 2016-os elnökválasztási kampányának első menedzsere volt, az akkor még elnökjelölt Trump azonban pár hónap múltán megvált tőle.

Az elsősorban Viktor Janukovics volt ukrán elnök, illetve ukrán és orosz oligarchák tanácsadójaként tevékenykedő volt menedzsert augusztusban nyolc rendbeli adó-, és banki csalásban bűnösnek mondta ki az esküdtszék. Szeptemberben – további pénzügyi csalások vádja miatt – újabb tárgyalás vár rá.

Lánya augusztusban, még apja bírósági tárgyalása előtt a Los Angeles Times című lapnak azt mondta, ő szenvedélyes liberális és a Demokrata Párt híve.

Jóllehet, a lánya vagyok, de megvan a magam személyisége, és remélhetőleg ezt így látják az emberek is

– fogalmazott.

Börtönbe megy Trump kampánymenedzsere
Döntött a bíró Paul Manafortról.

Kiemelt kép: Europress/AFP PHOTO/MANDEL NGAN

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik