Nagyvilág

Belenyomta a vécébe gyereke fejét az anya – videó

Ez volt a büntetés.

Többen is bejelentést tettek a leesburgi (Virginia állam) rendőrségnél egy a Facebookon terjedő, lentebb megtekinthető videó tartalma miatt.

A felvételen az látható, hogy egy nő belenyomja gyereke fejét a vécébe.

Mint azóta kiderült, az anyukát Kaitlyn Wolfnak hívják, és azért büntette meg ily módon hároméves kisfiát, mert az káromkodott.

A nő először arra gondolt, hogy kimossa szappannal a gyerek száját, (amivel ilyen esetekben fenyegetni szokták némely szülők a gyermekeiket), de aztán jobbnak látta, ha belenyomja a kisfiú fejét a vécécsészébe. Állítólag egy filmből vette a remek ötletet.

A komoly vihart kavart bizarr jelenetet a nő nagyobbik fia vette videóra.

Kaitlyn Wolf azóta azzal védekezik, hogy a kisfiú nem volt veszélyben, szinte nedves sem lett az arca, és egyébként is

ez az egész csak egy vicc volt.

A felvétel úgy került nyilvánosságra, hogy – bizonyára az említett humorfaktor miatt – Wolf elküldte a babysitterüknek, aki továbbította annak a nőnek, akivel Kaitlyn jelenlegi barátja korábban egy párt alkotott. Ő pedig mindenki számára elérhetővé tette az interneten.

Kaitlyn Wolf azóta halálos fenyegetéseket kap, és üzeni mindenkinek, hogy már megbánta az esetet; azt kéri, hogy többen már ne írjanak neki, ennyiből is felfogta, hogy a halálát kívánják.

A leesburgi rendőrség a bejelentések után hivatalból nyomozást indított, az ügyet már a gyermekvédelem és az ügyészség is vizsgálja. Ha valaki ezek után megnézné a videót, mutatjuk, de megtekintését nem ajánljuk:

via Mirror, kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik