Nagyvilág

Szlovákiában sem akar vezetni Rezesová

Bár a nyolcéves vezetéstől való eltiltása csak Magyarország területére érvényes, Szlovákiában sem akar volán mögé ülni Eva Rezesová. Erről a négy ember halálát okozó kassai milliomos nő közeli ismerőse beszélt a 24.hu-nak.

Eva csak a családjával foglalkozik, amióta kijött. Ő vitte iskolába a kislányát, Ellát a mai első tanítási napon. Természetesen nem ő vezette a kocsit. Mivel külföldi állampolgár, ezért a magyarországi jogszabályok csak Magyarországon belül vonatkoznak rá. Azaz simán megtehetné, hogy Szlovákiában kocsiba ül miután visszakapta és érvényesítette a jogsiját. A baleset miatt azonban arra az elhatározásra jutott, hogy Szlovákiában sem fog vezetni majd

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt kedden kiengedték a börtönből Eva Rezesovát, aki 2012-ben ittasan az M3-ason nagy sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelyben két középkorú házaspár ült. A balesetben mind a négyen meghaltak.  Rezesovát kilenc évre ítélték el, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen hat év után szabadlábra helyezték.

A családhoz közel álló hiteles forrásból megtudtuk azt is, hogy telnek Rezesová napja azóta, hogy kijött a börtönből.

Eva nagyon hálás az édesanyjának azért, mert végig számíthatott rá, amíg börtönben volt. Vele lakik most együtt a lányaival. Nagyon élvezi a szabad életet. A boldogságát pedig növeli, hogy pár nappal ezelőtt bővült a család. Ha jól tudom, akkor a bátyja gyerekének született meg a babája. Eva egyébként szeretne csinálni egy vállalkozást. Ám hogy pontosan mivel akar foglalkozni azt még nem döntötte el. Most csak az érdekli, hogy minél több időt töltsön együtt a lányaival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik