Nagyvilág

A házaspár felszolgálta a szerető maradványait a grillpartin

Döbbenetes házassági fogadalommal indult a horrortörténet.

Amikor a michigani Kelly és Jason Cochran a kétezres évek elején összeházasodott, az örök hűség mellett tettek egy rendkívül bizarr fogadalmat is.

Megállapodtak, hogy ha valaha is megcsalnák egymást, akkor nem hagyják, hogy a harmadik fél, azaz a szerető tönkretegye házasságukat, ezért meg fogják ölni.

Több mint tíz évvel az eskü(vő) után az asszony félrelépett: összejött egy Chris Regan nevű 53 éves férfival. Az ügy elég hamar kitudódott, úgyhogy Jason emlékeztette feleségét a fogadalmukra.

Úgy döntöttek, hogy megölik a feleség szeretőjét.

Kelly áthívta magához Christ, és a „váratlanul” hazaérkező Jason pisztollyal fejbe lőtte vetélytársát. A férj és a feleség még aznap éjjel elektromos fűrésszel feldarabolta a szerető holttestét, szemeteszsákokba tették a maradványokat, és a környékbeli erdőkbe vitték.

Utólag kiderült, hogy a férj integetett a levágott kézzel, hogy búcsúzzon el szeretőjétől, és egy még ennél is szörnyűbb részletre is fény derült: Kelly és Jason néhány nappal később grillpartit szervezett, és a vendégül látott szomszédoknak Chris maradványaiból is felszolgáltak (természetesen nem árulva el a hús forrását).

A rettenetesen bizarr esetnek itt még messze nincs vége, Kelly ugyanis az évek múltával egyre inkább rájött, hogy a megölt, feldarabolt és részben megevett Chris volt az egyetlen férfi, akit szeretett életében, és ezért megharagudott férjére.

Úgyhogy megölte.

A mentőket azzal hívta ki, hogy Jason heroin-túladagolás miatt lett rosszul, de később kiderült, hogy a nő fecskendezte bele a kábítószert férje szervezetébe, majd pedig megfojtotta őt.

A boncolás során ez utóbbi bűncselekményre fény derült, így Kellyt letartóztatták, de akkor már bevallotta az előző bűncselekményt is. Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, és egyes vélemények szerint nem kizárt, hogy jóval több férfi meggyilkolása is a lelkén szárad.

Lake County Sheriff’s Office

(via Mirror, kiemelt kép: Thinkstock – illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik