Nagyvilág

Akkorát rúgott a rendőr a terhes nő hasába, hogy megindult szülés

Súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást egy kezdő rendőr ellen Floridában, miután olyan erőval rúgott hasba egy 8. hónapban lévő terhes nőt, hogy megindult nála a szülés – jelentette a helyi sajtó. A 27 éves áldozatnak a rendőrségi jelentés szerint súlyos fájdalmai voltak, amikor bevitték a Mount Sinai egészségközpontba, ahol nem sokkal megérkezése után már meg is született gyermeke. Az anyuka augusztus 5-re volt kiírva.

North Miami Beach rendőrsége pénteken jelentette be, hogy a szerda este történt eset miatt kirúgták a kevesebb mint egy éve náluk dolgozó Ambar Pachecót. Az egyenruhás járőrként dolgozó rendőrnő nem volt szolgálatban, amikor rátámadt a jól láthatóan terhes Evoni Murray-re.

Kivégzik a terhes nőt agyonlövő rendőrt
A férfi részegen lőtte hasba az ötödik hónapban lévő nőt, mert nem adott neki teát.

A nő a barátjával találkozott helyi idő szerint szerda este fél kilenckor, amikor az utcán összetalálkoztak Pachecóval és a nő testvérével. A rendőrnő a kiérkező kollégáinak nem tagadta, hogy megrúgta és megverte a terhes nőt. Elmondása szerint azért tette, mert az áldozat barátja fejen rúgta a húgát, és ettől “bepipultam és a szart is kivertem belőle”.

Murray, valamint barátja, a 40 éves Joseph Predelus tagadta, hogy a férfi rátámadt volna bármelyik nőre. Elmondásuk szerint a két nő támadt rájuk, valószínűleg azért, mert azt hitték, hogy róluk beszélgetnek.

A helyszínre riasztott rendőrök végül letartóztatták Pachecót, aki ellen állapotos nő ellen elkövetett súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást, és állásából is elbocsájtották. Ha bűnösnek találják, akár 15 évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.

A CBS Miami cikke szerint a nő nem volt egy mintarendőr. Próbaidejét például azért kellett meghosszabbítani, mert rendszeresen késett, nem volt teljesen tisztában az eljárási szabályokkal és 3 alkalommal is karambolozott rendőrautójával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik